Esteon ervaringen

Esteon is een platform met aanbod van zowel huurwoningen als kamers in heel Nederland. Het platform is in 2014 gelanceerd en brengt zich naar voren als partij voor het ‘slim vinden van een huurwoning, zonder eindeloos te zoeken’. Het platform zal zo ontwikkeld zijn dat het luistert naar de wensen van haar klanten en op die manier via een intelligent en zelflerende techniek, het juiste aanbod selecteert voor haar klanten. Het analyseren van zoekgedrag is de key hierin. Je geeft je woonwensen op en het platform doet de rest.

De website kenmerkt zich ook door een soort tinder systeem.  Wanneer je een woning een like geeft, ontvang je de contactgegevens van de verhuurder. Bij een dislike geef je aan waarom de woning niet voldoet aan je wensen. Deze data wordt weer gebruikt om in de toekomst nog gerichtere matches te tonen.

Inschrijven Esteon

Inschrijven op Esteon is erg leuk gemaakt. Je doorloopt een soort animatie proces waarin je allerlei wensen kan opgeven, maar ook dingen als een gezinssamenstelling en of je over huisdieren beschikt. Eigenlijk alles komt we aan bod, gewenste oplevering, huurprijs, huurtermijn, echt alles komt voorbij. Na het invullen van alle wensen en gegevens krijg je een slagingskans te zien. Daarna vul je je persoonlijke gegevens in en je kiest een wachtwoord waarmee je later kunt inloggen. De volgende stap zijn de extra instellingen. Hier kun je nog 3 dingen aangeven. Je kunt aangeven of je geïnteresseerd bent in nieuwbouw projecten die nog niet klaar zijn of zelfs nog gebouwd moeten worden. Ook kun je ervoor kiezen of je aanbod wilt van aanbieders die zelf ook inschrijfkosten berekenen. De laatste instelling betreft of je ook geïnteresseerd bent in anti-kraak aanbod, dit zijn vaak woningen waar je maar voor kortere tijd kunt wonen. Als laatste stap kies je je account type. De kosten komen we in de paragraaf hieronder op terug.

 

Kosten Esteon

Esteon werkt met verschillende type abonnementen. Het eerste type is het gratis abonnement dat dus niet kost, echter vindt je hier moeilijk matches mee en lijkt voor ons niet geschikt. Het tweede type is een kwartaal abonnement waarbij je maandelijks 11,95 euro betaald. Het laatste type is het halfjaar abonnement en kost 9,95 euro per maand. Per abonnementstype kun je het aantal verwachte matches zien. Zo heb je een beetje een idee wat je kunt verwachten. Je rekent in 1 keer af voor de gehele periode. Als je voor een kwartaal abonnement kiest betaal je dus 35,85 euro en bij een halfjaar abonnement betaal je 59,70 euro. Je kunt op verschillende manieren betalen. De betaalmethode die Esteon aanbied zijn ideal, visa, mastercard, american express en paypal. Betalingen hoeven niet stopgezet te worden, het abonnement stopt namelijk automatisch na de periode waar je voor hebt betaald en zal dan worden omgezet in een gratis account.

Type abonnementen

  • Gratis abonnement
  • Kwartaal abonnement 11,95 euro per maand
  • Halfjaar abonnement 9,95 per maand

 

Uitschrijven Esteon

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten die Esteon aanbied, kun je je account deactiveren. Dit kan via het dashboard, vervolgens ga je naar instellingen en vindt je hier een button om je account te deactiveren. De gehele dienst wordt dan stopgezet en je ontvangt geen nieuwe matches meer per email.

 

Esteon contact

Esteon is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt met hen mailen via support@esteon.com . Ook is het mogelijk te bellen met het bedrijf, ze zijn te bereiken op het telefoonnummer +31 (0)85 888 38 18. Als laatste optie kun je er ook nog voor kiezen om hun te contacteren via hun facebook pagina. Voor deze manier van contact, heb je wel zelf een facebook account nodig. Indien je dit niet hebt, kun je geen gebruik maken van deze vorm van contact.

 

Veel gestelde vragen

Esteon heeft een aparte support pagina waarop tal van veel gestelde vragen te vinden zijn. Als je een vraag hebt raden wij je aan om eerst even te kijken tussen de veelgestelde vragen. De veelgestelde vragen worden in meerdere talen aangeboden. Als je vraag er niet tussen staat kun je contact opnemen met Esteon op de bovenstaande manieren.

Bezoek Esteon

Lees reviews van andere huurwoningsites

————————————————————————————————————————————————————————————–

Ontevreden over Esteon?
Vind een huurwoning via Huizenmarkt.nl

————————————————————————————————————————————————————————————–