Huizenmarkt.nl review

Huizenmarkt.nl verzameld het aanbod van duizenden particuliere en zakelijke aanbieders en bied daarmee het volledigste aanbod huurwoningen van Nederland met meer dan 10.000 huurwoningen, appartementen, kamers en soms zelfs bijzondere huurobjecten als woonboten of kerken!

Je kan via huizenmarkt.nl direct contact leggen met de verhuurders van de woningen door een reactie sturen. Het voordeel hiervan is dat er vaak direct contact gelegd wordt zonder makelaar en je dus kans maakt om goede deals te vinden.  Als lid van deze website kan je een zoekprofiel aanmaken en krijg je dagelijks (meerdere) mails met de huurwoningen die aan jouw zoekprofiel voldoen. Zo kan je elke dag direct reageren op huurwoningen die interessant zijn.

Huizenmarkt.nl update de website elk uur, het voordeel hiervan is het aanbod actueel is en dat oud aanbod word verwijderd. Je bent dus niet steeds teleurgesteld om dat je achter het net vist zoals bij sommige sites voorkomt. Met een Premium account kun je contact leggen door berichten te sturen naar de verhuurder.

 

Registreren op Huizenmarkt.nl

Om een account aan te maken op Huizenmarkt.nl ga je naar ‘Registreren. Hier vul je eerst een email adres en gewenste wachtwoord in. Vervolgens ga je naar de volgende stap om je gegevens in te vullen en wordt er om je woonwensen gevraagd. Hierna krijg je de mogelijkheid om meteen premium account te nemen maar ook met een gratis accoun kun je een zoekprofiel aanmaken zodat je op de hoogte word gehouden van nieuwe kamers die aan je wensen voldoen en kan je later een premium account nemen om te reageren.

Huizenmarkt.nl kosten

Om te kunnen reageren op huurwoningen,appartementen of kamers dien je een premium account te hebben. Huizenmarkt bied verschillende termijnen aan voor welke je een premium account kunt aanschaffen:
1 maand voor 19,95 euro
3 maanden voor 49,95 euro
6 maanden voor 79,95 euro

Het is dus goedkoper om langer een account aan te schaffen bij deze site. 6 maanden lijkt wel wat aan de lange kant en tenzij je speciale woonwensen hebt raad ik je af om dit type account aan te schaffen. Op de site staat als dat 3 maanden het meest word gekozen. Dit is begrijpelijk aangezien de meeste woningzoekenden langer zoeken dan 1 maand en het goedkoper is dan losse maanden. Het beste kan je dus kiezen voor 1 maand of voor 3 maanden als je denkt langer nodig te hebben om iets te vinden.

Huizenmarkt.nl Opzeggen

Indien je via Huizenmarkt of een andere website een huurwoning,appartement of ander type roontuimte heb gevonden wil je geen emails met nieuw woningaanbod ontvangen .
Je kan via je account je zoekprofiel verwijderen en zo voorkomen dat je nog nieuwe emails ontvangt met nieuwe huurwoningen.

Een voordeel is dat huizenmarkt.nl op elk moment via jouw account kan worden opgezegd en je hiervan een bevestiging per email krijgt. Het is ook mogelijk om op te zeggen via een email naar [email protected] of per aangetekende brief. Per aangetekende brief is bij deze site niet nodig omdat ze niet moeilijk doen over het opzeggen van je account via email maar je zou dit kunnen doen.

Contact met Huizenmarkt.nl klantenservice over klachten of vragen

Indien je een vraag,opmerking of een klacht hebt kun je huizenmarkt.nl contacteren door een email te sturen naar [email protected]  , de klantenservice neemt uit ervaring altijd binnen een werkdag  contact met je op om vragen of klachten af te handelen.
Huizenmarkt.nl communiceert overal duidelijk hun adres Graafseweg 274 Nijmegen waarnaar je een brief zou kunnen sturen mocht je dit willen. Eventueel kan je ook nog contact opnemen door een DM te sturen via hun Facebookpagina.
Huizenmarkt.nl reageert over het algemeen snel op berichten via facebook en heeft onze klachten die we als test hadden verstuurd netjes opgelost.

Bezoek huizenmarkt.nl

Lees reviews van andere huurwoningsites