Huurexpert betrouwbaar ?

Huurexpert.nl behoort de websites met het meeste aanbod qua huurwoningen in Nederland. Het bedrijf Huurexpert B.V. is al meer dan 5 jaar actief in deze markt. Volgens de statistieken op hun website worden er wekelijks bijna 3 duizend nieuwe huurwoningen toegevoegd. Uitgangspunten die huurexpert noemt op hun website zijn onder andere dat ze claimen altijd op-to-date te zijn, het grootste huuraanbod van Nederland hebben en daarnaast een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website bieden. Op hun homepagina lees je ook dat tienduizenden mensen gingen je reeds voor gingen. Of deze mensen huurexpert betrouwbaar vinden kun je lezen in de huurexpert ervaringen van anderen in de commentaren onderaan deze pagina. De website beschikt volgens onze informatie niet over een keurmerk

 

Inschrijven en inloggen huurexpert

Wanneer je je wilt inschrijven op deze website, moet je direct betalen. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken en de laatste stap niet te doorlopen. Echter kun je met een gratis account helaas weinig extra’s. Geen foto’s bekijken of reageren op woningen. Wel kun je een met een gratis account een zoekprofiel instellen, zodat je per mail niet aanbod ontvangt. Het aanmeld proces is een kort en eenvoudig proces. Je vult wat persoonlijke gegevens in, kiest een wachtwoord en geeft je woonvoorkeuren op in het zoekprofiel. Als laatste stap, betaal je via ideal, wat meteen dient als incassomachtiging voor je vervolg betalingen. Het betreft hier dus een abonnementsdienst.

Inloggen op de website gaat door middel van het gebruik van je email adres en wachtwoord die je zelf hebt gekozen bij het registeren op de website. Bij mijn account kun je eventueel nog meer zoekprofielen aanmaken, dat kan bijvoorbeeld handig zijn, wanneer je nog niet precies weet waar je wilt wonen. Onder mijn account vindt je ook je favoriete woningen. Als je een woning interessant vindt kun je deze namelijk favoriet maken, zodat je deze later gemakkelijk kunt terugvinden.

 

Huurexpert kosten

Deze website werkt met verschillende abonnementen. De goedkoopste optie is het basis abonnement van 15 euro voor 2 weken. Het tweede type is het plus abonnement en kost 20 euro voor 1 maand. Als laatste optie is er nog het premium abonnementstype van 30 euro voor 2 maanden. Let wel op dat het hier een abonnement betreft dat stilzwijgend verlengd wordt. De eerste betaling kun je via ideal of creditcard doen. Als je voor ideal kiest worden de vervolgbetalingen automatisch van je bank afgeschreven. Wanneer je voor creditcard kiest, betaal je de vervolg betalingen via je creditcard, ook dit gaat automatisch.

Type abonnementen

  • Basic abonnement 15 euro voor 2 weken
  • Plus abonnement 20 euro voor 1 maand
  • Premium abonnement 30 euro voor 2 maanden

 

Uitschrijven Huurexpert

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Huurexpert, kun je je eenvoudig uitschrijven via de website en je abonnement opzeggen. Het is erg belangrijk om op te zeggen, anders blijven de betalingen doorlopen. Uitschrijven doe je door in te loggen op de website en vervolgens naar ‘mijn account’ te gaan. Hier vindt je een link waarmee je je abonnement kunt opzeggen en eventueel ook je gehele account kunt verwijderen.

 

Huurexpert contact

Een huurexpert telefoonnummer, hebben wij helaas niet kunnen vinden. Wanneer je contact wilt met het bedrijf, kan dit via een contactformulier op de website. Ook is er op de website een email adres te vinden ( [email protected] ) waar je naar toe kan mailen voor support, vragen en opmerkingen. Een andere manier om in contact te komen met het bedrijf is via hun facebook pagina. Op facebook heeft de website een eigen fanpage. Of berichten beantwoord worden via deze chat is bij ons niet bekend. Om via facebook te chatten met het bedrijf, heb je zelf wel een eigen facebook account nodig. Zonder facebook account kun je op deze manier geen contact met hen opnemen.

 

Herroepingsrecht

Indien je niet tevreden bent met de diensten van huurexpert, kun je tot 14 dagen na betaling gebruik maken van je herroepingsrecht als consument. Ze vermelden wel op hun website dat ze kosten in rekening kunnen brengen in ratio naar gebruik. Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dien je dit formulier in te vullen. Vervolgens kun je dit mailen naar [email protected] of per post opsturen naar Konnetlaantje 4, 1435 HW te Rijsenhout. Zei nemen dit verzoek dan in behandeling en zullen dit zo spoedig mogelijk verwerken.

Bezoek Huurexpert

Lees reviews van andere huurwoningsites

——————————————————————————————————————————————————————————–

Ontevreden over Huurexpert?
Vind een huurwoning via Huursector.nl

——————————————————————————————————————————————————————————–