Huursector.nl

Huursector.nl is de grootste zoekmachine voor huurwoningen en kamers in Nederland. Op Huursector.nl vind je het aanbod van duizenden particuliere en zakelijke aanbieders. Met een aanbod van meer dan 15.000 huurwoningen, appartementen, kamers is dit de meest complete huurwoningsite van Nederland.

Je kan via huursector.nl.nl gemakkelijk contact leggen met de aanbieders van de woningen door een reactie sturen. Het voordeel van van deze website is dat je direct met aanbieders in contact kan komen zonder een makelaar ertussen. Je kunt ook meteen een bezichtiging aanvragen, het is dan aan de verhuurder om deze te bevestigen.

Als lid van Huursector.nl kun je gratis een zoekprofiel aanmaken en krijg je per mail het nieuwste aanbod van huurwoningen en kamers binnen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod, wat een groot voordeel is in de huidige markt.

Huursector.nl.nl update de website meerdere keren per dag, hierdoor krijg je direct het nieuwste aanbod te zien en vis je niet achter het net. De website verwijderd ook verouderd aanbod zodat je niet blij wordt gemaakt met een dode mus wat bij sommige websites weleens voorkomt. Je kan met een Premium account direct en onbeperkt berichten sturen naar de aanbieders en bezichtigingen inplannen.

Huursector.nl registeren

Een account aanmaken bij Huursector.nl is simpel en zo gedaan, in slecht 57 seconden naar eigen zeggen. Je kan via Google, Facebook of per email een gratis account aanmaken.
Bij registratie vraagt de site enkele gegevens zodat de verhuurders weten met wie ze te maken hebben en worden enkele vragen over je woonwensen gesteld zodat je geholpen kan worden aan woonruimte.

Woning verhuren via Huursector.nl

Een groot voordeel van deze website is dat het voor verhuurders volledig gratis is om je woning te verhuren. De website zorgt er voor dat je gratis geschikte huurders kan vinden die alvast de juiste informatie meesturen. Geïnteresseerden kunnen namelijk een huurdersprofiel meesturen waarin ze aangeven wie ze zijn, handig!

Huursector.nl kosten

Om de website draaiende te houden rekent Huursector.nl kosten voor het gebruik in de vorm van een betaald account voor huurders. Om te kunnen reageren en bezichtigingen in te plannen dien je een betaald  account te hebben. Huursector.nl bied een premium account aan van

19,95 euro / 1 maand

Je kunt er altijd voor kiezen je account te verlengen mocht dit nodig zijn.

Huursector.nl opzeggen

Indien je een woning hebt gevonden via Huursector.nl wil je waarschijnlijk geen email met nieuw woningaanbod meer ontvangen. In dat geval kan je via jouw Huursector account je zoekprofiel verwijderen zodat je geen emails meer ontvangt. Indien je jouw account volledig wilt verwijderen dan kan dat ook via je Huursector.nl account of door de ka

Huursector.nl contact

Als je een vraag, feedback of klacht hebt kun je met de klantenservice contact opnemen.
De klantenservice is op werkdagen(ma-vr) bereikbaar en beantwoord je vragen via 1 werkdag.

Je kunt de klantenservice bereiken via email: [email protected] of via DM op facebook: https://www.facebook.com/huursectornl/

Huursector.nl heeft ook een postadres:
PC Internet LTD
Boulevard Saint-Michel 47
1040 Brussel
België

 

Bezoek Huursector.nl

Lees reviews van andere huurwoningsites