Huurstunt Ervaringen

Huurstunt is een huurwoning verzamelsite, onderdeel van Kapma beheer groep bv in vries. De website helpt mensen bij het vinden van een huurwoning. Op huurstunt zijn doorgaans meer dan 8.000 woningen te vinden en de website richt zich op heel Nederland. Het aanbod in de grote steden is wel een stuk uitgebreider. Op internet lezen we zowel  dat huurstunt betrouwbaar is als niet betrouwbaar. Naast het zoeken van een huurwoning, kun je op deze website ook terecht om je woning te verhuren. Het verhuren van een woning is gratis. Als je woningzoekende moet je wel betalen op deze website. Huurstunt claimt meer dan 200.000 bezoekers per maand te hebben.
Naast het bekijken van het aanbod op de website, kun je ook een zogeheten zoekprofiel aanmaken, je krijgt dan een e-mail als er nieuw aanbod beschikbaar is. Dit kun je zowel per dag als per week ontvangen. Huurstunt toont bij alle huurwoningen de belangrijke kenmerken als prijs, oppervlakte, aantal kamers en type huurwoning. Ook zijn de woningen voorzien van een korte beschrijving van de woning. Hierin kun je bijvoorbeeld lezen over de indeling van de woning en de omgeving van het huurhuis. Als je de volledige beschrijving wilt lezen, heb je een premium account nodig.

 

Huurstunt aanmelden

Aanmelden bij huurstunt gaat erg eenvoudig. Via hun registratiepagina vul je wat persoonlijke gegevens in, je e-mail adres en je kiest een wachtwoord. Vervolgens kun je kiezen of je wel of geen aanbod per mail wilt ontvangen. Door de registratie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast is het ook mogelijk om je direct te registeren met je facebook account, hierdoor hoef je minder gegevens in te vullen. Let wel op dat je als je hiervoor kiest, je alle correspondentie en huizenupdates van hen ontvangt op het e-mail adres dat je gebruikt voor facebook. Na stap 1 ga je automatisch naar de betaal stap. Om te upgraden naar premium. Hiervoor dien je je geboortedatum en bankrekeningnummer in te vullen, waar 19.95 per maand van geïncasseerd zal worden.

 

Huurstunt kosten

Huurstunt heeft maar 1 type abonnement. Dit betreft een maand abonnement dat volledig via incasso verloopt. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en iban nummer. Huurstunt zal vervolgens elke maand 19,95 euro van je bankrekening inschrijven tot het moment dat je je premium abonnement weer opzegt.

Type abonnementen

  • Premium abonnement 19,95 per maand

 

Huurstunt opzeggen

Als je geen gebruik meer wilt maken van je premium account, kun je je betaalde abonnement weer opzeggen. De betalingen van 19,95 euro oer maand worden dan stopgezet. Je kunt dit eenvoudig doen, door via de website in te loggen en naar mijn account te gaan. Het is belangrijk om dit te doen, omdat anders de betalingen stilzwijgend doorlopen.
Naast het opzeggen van je account kun je op deze pagina ook heel je account verwijderen. Let wel op dat je dan je betaalgeschiedenis ook niet meer kunt terugzien. Mocht je dit nog nodig hebben voor je eigen administratie is het handig om dit eerst even te downloaden.

 

Herroepingsrecht

Op de diensten van Huurstunt is het wettelijke herroepingsrecht van toepassing. Dit betekent dat je tot 14 dagen na het afsluiten van de betaalde dienst, de dienst kunt annuleren. Je krijgt dan je geld teruggestort op je rekening. Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dan dien je dit formulier in te vullen. Het ingevulde formulier kun je per mail sturen naar herroeping@huurstunt.nl of per post naar Huurstunt.nl, Postbus 9513, 9703 LM Groningen.

 

Huurstunt telefoonnummer

Huurstunt heeft helaas geen telefoonnummer voor klantenservice. Ze zijn wel op andere manieren te bereiken. Op hun website is een contact formulier te vinden, dat je kunt invullen als je een vraag hebt. Je kunt er ook voor kiezen om ze direct te mailen op het e-mail adres support@huurstunt.nl . Daarnaast bieden ze ook ondersteuning via whatsapp op het telefoonnummer 06-23618011. Op dit telefoonnummer kun je dus niet bellen. Nog een andere optie is chatten via hun website of via facebook, ze bieden beide mogelijkheden aan.
Let wel op, dat je voor het chatten op facebook, zelf een facebook account nodig hebt, anders is dit niet mogelijk. Je kunt wel zonder facebook account chatten via hun eigen website. Een link naar deze chat vindt je op hun contactpagina.

Bezoek Huurstunt

Lees reviews van andere huurwoningsites