Huurwoningen.nl reviews

Huurwoningen.nl is één van de oudste betaalsites op het gebied van huurwoning verzamelwebsites. Het Rotterdamse bedrijf heeft de website 8 jaar geleden opgericht en Huurwoningen.nl is uitgegroeid tot één van de bekendste websites in deze markt. Volgens eigen zeggen wordt de website inmiddels meer dan 1 miljoen keer bezocht per maand. Huurwoningen.nl is een platform waarop woningzoekenden en woningaanbieders samenkomen. Daarnaast vindt je op deze website ook leuke nieuwsberichten, trends en ontwikkelen over de woningmarkt, in de vorm van blog en nieuwsberichten. Als woningzoekende dien je op deze website te betalen. Als woningaanbieder kun je gratis terecht op deze website en geheel kosteloos je woning te huur aanbieden. De website richt zich echt op heel Nederland en heeft in elke stad of dorp wel wat woningen.

 

Huurwoningen.nl aanmelden en inloggen

Het aanmaken van een nieuw account is heel erg eenvoudig. Je vult je e-mail adres in en kiest een wachtwoord uit ten minste 8 tekens. Daarna is je account direct actief. Je hebt nu een gratis account aangemaakt. Met een gratis account kun je niet op woningen reageren. Wel kun je een oproepje plaatsen. Dit is een soort ‘gezocht’ advertentie, waarin je te kennen geeft waar je naar opzoek bent. Woningaanbieders kunnen vervolgens reageren op de advertentie, als ze denken een leuke woningen te hebben die past bij jou voorkeuren. Daarnaast stuurt huurwoningen.nl je ook een e-mail als er nieuw aanbod binnenkomt dat aansluit bij jou oproepje. Met een gratis account kun je als verhuurder ook gratis een woning te huur aanbieden. Met het e-mail adres en gekozen wachtwoord kun je op een later moment altijd weer inloggen op de website.

 

Huurwoningen.nl kosten

Om te kunnen reageren op woningen heb je bij deze website een betaald account nodig. Met een gratis account is dit niet mogelijk. Het betaalde abonnement kost 19.95 euro per maand. Daarnaast krijg je de eerste 2 weken gratis, bij wijze van proefperiode. Indien het abonnement je niet bevalt, kun je deze binnen 14 dagen kosteloos weer opzeggen. De voordelen van een betaald account zijn dat je onbeperkt kunt reageren op het gehele aanbod van de website. Je kunt direct contact leggen met de verhuurder en zo eenvoudig een bezichtiging inplannen bij één of meerdere woningen. Daarnaast is het voor betaalde leden ook mogelijk om de gedetailleerde omschrijving van een woning te lezen, dit kunnen gratis gebruikers niet. Het proefaccount wordt automatisch omgezet in een maand abonnement van 19.95 euro per maand, dit is maandelijks opzegbaar en loopt stilzwijgend door tot het moment dat je zelf een opzegging indient

Type abonnementen

  • Proefabonnement 14 dagen gratis en daarna 19.95 euro per maand

 

Huurwoningen.nl stopzetten

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van huurwoningen.nl kun je het stopzetten oftewel opzeggen via hun website. Zeker wanneer je een betaald account hebt is dit erg belangrijk, de betalingen stoppen immers pas wanneer je zelf een opzegging indient. Je kunt het abonnement stopzetten door naar de website te gaan, vervolgens log je in en ga je naar het overzicht, je account pagina. Hier kun je je opzegging doorgeven. Indien je dit binnen 14 dagen na het starten van je proefabonnement doet, zullen er geen kosten volgen en hoef je dus niets te betalen.

 

Huurwoningen.nl contact

Contact met huurwoningen.nl kan op diverse manieren. Op de website vindt je een contactformulier die je kunt gebruiken om een vraag te stellen. Als je liever zelf een e-mail stuurt kan dat ook naar [email protected] .

Het huurwoningen.nl telefoonnummer is 0900-4002090. Dit betreft dus een 0900 nummer, echter betaal je alleen de gebruikelijke belkosten. Wat erg leuk is en wat je tegenwoordig bij steeds meer bedrijven ziet is dat huurwoningen.nl ook een telefoonnummer heeft voor whatsapp contact. Dit telefoonnummer is 06-20946118. Hier kun je enkel whatsapp berichten naar toe sturen en niet naar toe bellen.

 

Klachten

Heb je een klacht over huurwoningen.nl dan kun je een klacht indienen via de Onlinegeschillenbeslechting website van de Europese Commisie. Dit schrijft het bedrijf op haar website. Dit kun je bijvoorbeeld doen, wanneer je niet naar tevredenheid bent geholpen door het bedrijf zelf. De Europese geschillen commissie zal dan oordelen in het geschil wat er speelt en deze uitkomst is vaak bindend.

Bezoek huurwoningen.nl

Lees reviews van andere huurwoningsites