Huurzone

Huurzone is een zoekmachine voor huurwoningen in Nederland. De site is een product van het bedrijf Instant Media BV. Op Huurzone.nl vind je 7500+ beschikbare huurwoningen.

Hoe werkt Huurzone?

Je kan via huurzone.nl contact leggen met de verhuurders van de woningen door een reactie sturen. Dit kan via de website wat dus erg simpel en direct werkt zou werken.

Als lid van Huurzone.nl kun je zonder kosten een zoekprofiel aanmaken en krijg je het nieuwste aanbod van huurwoningen en kamers binnen per email. Zo weet je als eerste welke woningen er op de markt zijn gekomen.

Huurzone.nl update het aanbod meerdere malen per dag en geeft aan wanneer de beschikbaarheid is gecontroleerd, erg handig. Hiermee scored de website zeker punten ten opzichte van andere websites. 

Huurzone.nl registeren

Een account aanmaken is gemakkelijk door simpelweg je email en het gewenste wachtwoord in te vullen. Je ook kan via Google, Facebook of per email een gratis account aanmaken.

Huurzone.nl kosten

Om de foto’s en informatie te kunnen zien moet je betalen voor een premium account, dit betreft een doorlopen de overeenkomst via automatische incasso. Om te kunnen reageren op woningadvertenties dien je een premium account te hebben.

Huurzone.nl bied verschillende doorlopende termijnen aan waarvoor je een betaald account kunt nemen:

1 maand voor 19,95 euro
3 maanden voor 49,95 euro
6 maanden voor 79,95 euro

Het betreft een doorlopende overeenkomst account met een automatisch incasso voor volgende termijnen. Qua prijs is Huurzone met 19,95 euro per maand redelijk marktconform geprijsd, de acties voor 3 en 6 maanden maken dat de site zich redelijk competitief in de markt zet qua prijs.

Huurzone.nl opzeggen

Indien je geen gebruik meer wilt maken van je huurzone contact  kan je de volgende stappen volgen:

  1. Log in op je Premium Account, met het hiervoor gebruikte e-mailadres;
    2. Open de pagina mijn account en scroll hier naar beneden;
    3. Druk nu op de knop Premium Account beëindigen en volg de aanwijzingen op het scherm;
    4. Huurzone stuurt je nu een e-mail, druk op de knop om te bevestigen;
    5. Je uitschrijving is gelukt, we bevestigen dit via een e-mail!

Huurzone.nl contact

Als je een vraag, feedback of klacht hebt kun je met huurzone contact opnemen.
Er staat geen reactietijd genoemd op de website maar er worden diversie contactmogelijkheden zoals. De klantenservice is bereikbaar via email. chat en whatsapp(nu tijdelijk niet) genoemd. De website lijkt dus erg goed bereikbaar te zijn voor klanten.

 

Bezoek Huurzone.nl

Lees reviews van andere huurwoningsites